Advertisement

Φωτια Αρκαδια / Φωτιά στη Γορτυνία: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις - Έχουν ... - Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων.

Φωτια Αρκαδια / Φωτιά στη Γορτυνία: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις - Έχουν ... - Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων.. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία. Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες.

Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο). Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΑΛΟ ...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΑΛΟ ... from www.makeleio.gr
Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων. Newsit τοπικα νεα φωτια στην αρκαδια: Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Εδε για αξιωματικό της ελ.ασ. Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια: Έκλεβαν καλώδια χαλκού και προκάλεσαν φωτιά. Η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της γορτυνίας, στην αρκαδία.

Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία. Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα. Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο). Καρέ καρέ οι ρίψεις νερού από ελικόπτερο λέκκας από εύβοια: Μέσα στο χωριό δωδεκάμετρο οι… γεννήτρια ρεύματος μεταβαίνει στη χώρα γορτυνίας. Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία. Προληπτική εκκένωση της κοινότητας λάλα λόγω αναζωπύρωσης. Τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανθρώπινες αλυσίδες από τους κατοίκους. Πυροσβέστες από το εξωτερικό επιχειρούν στην περιοχή. Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων.

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Καρέ καρέ οι ρίψεις νερού από ελικόπτερο λέκκας από εύβοια: Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία.

Πύρινος εφιάλτης και στην Αρκαδία- Εκκένωση πληθους ...
Πύρινος εφιάλτης και στην Αρκαδία- Εκκένωση πληθους ... from static.newshub.gr
Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα. Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Προληπτική εκκένωση της κοινότητας λάλα λόγω αναζωπύρωσης. Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια: Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται.

Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει.

Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο. Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία. Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται. Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία. Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων. Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Καρέ καρέ οι ρίψεις νερού από ελικόπτερο λέκκας από εύβοια: Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο).

Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Η φωτιά στην αρκαδία συνεχίζεται με το μέτωπο στην περιοχή της γορτυνίας να έχει φτάσει τα 10 χιλιόμετρα. Πυροσβέστες από το εξωτερικό επιχειρούν στην περιοχή. Καρέ καρέ οι ρίψεις νερού από ελικόπτερο λέκκας από εύβοια: Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων.

Αρκαδία: Μεγάλη φωτιά στο Ελληνικό Γορτυνίας - Ενισχύονται ...
Αρκαδία: Μεγάλη φωτιά στο Ελληνικό Γορτυνίας - Ενισχύονται ... from www.newsit.gr
Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων. Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται δύο πυροσβέστες στην αρκαδία. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα. Μέσα στο χωριό δωδεκάμετρο οι… γεννήτρια ρεύματος μεταβαίνει στη χώρα γορτυνίας. Η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της γορτυνίας, στην αρκαδία. Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια:

Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία.

Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Τρεις πυροσβέστες που επιχειρούν στην φωτιά στην αρκαδία, δύο με αναπνευστικά προβλήματα και ένας με μικροεγκαύματα, μεταφέρθηκαν σε δομές υγείας. Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει. Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Έκλεβαν καλώδια χαλκού και προκάλεσαν φωτιά. Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων. Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα. Μέσα στο χωριό δωδεκάμετρο οι… γεννήτρια ρεύματος μεταβαίνει στη χώρα γορτυνίας. Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανθρώπινες αλυσίδες από τους κατοίκους. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη.

Posting Komentar

0 Komentar